4 gratis måder at bygge links på

Der er mange forskellige måder, du kan bygge links på. Du kan vælge at bruge dine egne hjemmesider eller blogs, eller du kan bruge sociale medier. Du kan også bruge frie websteder såsom Wikipedia. Uanset hvilken metode du vælger, skal du sørge for at have en god strategi for, hvordan du bygger links. Her får du 4 tips til at bygge links på en gratis måde.

1. Find relevante hjemmesider og blogs

Når du skal bygge links, er det vigtigt, at du finder hjemmesider og blogs, der er relevante for dit emne. Det gør det nemmere for dine besøgende at finde de informationer, de søger. Det er også vigtigt, at du sørger for, at dine links fører til hjemmesider, der er troværdige. Hertil findes der faktisk steder, hvor du kan publicere dine egne artikler på, hvor du altså, kan tilføje et link til din egen side fra. På den måde kan du få lavet  linkbuilding gratis og nemt.

2. Lav noget grafik, som folk vil linke til

Når man skal lave noget grafik, der skal få folk til at dele det, så skal det være noget, der kan være sjovt for andre at se på. Det kan for eksempel være noget, der er skræmmende eller sjovt. Det bør også have nogle gode budskaber, der kan få folk til at dele det. Det skal laves således, at det kan fortælle en historie eller fakta af sig selv. Dette vil få folk til at låne grafikken på deres egen hjemmeside og linke tilbage til din hjemmeside.

3. Lav en pressemeddelelse

En pressemeddelelse er som regel noget, der er nyt på din hjemmeside. Det er derfor vigtigt, at du sørger for, at du har et nyt indhold, du skal tilføje til din hjemmeside. Dette er nemlig noget, som de fleste hjemmesider ikke har, hvis de ikke gør det selv. Det vil derfor være nemmere for dig at finde hjemmesider, der vil linke tilbage til din hjemmeside.

4. Del dine holdninger og viden på de sociale medier

Hvis du har noget, du gerne vil fortælle folk, så er det en god ide at dele det på de sociale medier. Det kan være noget, der handler om et bestemt produkt eller en service, som du gerne vil fortælle folk om. Det kan også være noget, der handler om en begivenhed eller en person. Det vigtige er, at du sørger for, at dine indlæg får folk til at dele dem videre. På den måde vil mange flere få mulighed for at se dit indhold.