Plugins til Wordpress

3 gode plugins til din WordPress hjemmeside

WordPress er et af de mest benyttede CMS-systemer til at lave hjemmesider med. Det skyldes blandet andet den gode brugervenlighed og de mange muligheder der er. Der findes utallige plugins til WordPress, som giver muligheder for at kunne lave stort set alt. Her kommer vores bud på tre gode plugins, som altid er gode at have på sin hjemmeside.

1. Plugin til søgemaskineoptimering

Det er meget vigtigt, at kæmpe om at komme øverst på Google. På den måde vil du opnå flere besøgende, da det er din hjemmeside de finder gennem Google. Mange af de temaer der kan bruges er SEO-optimeret, men det er ikke tilstrækkeligt til at opnå bedre placeringer på Google. Derfor er det rigtig godt med et SEO plugin. Det plugin der anbefales er Yoast SEO. Det giver dig en række ekstra muligheder. Du kan bl.a. styre metatitler- og metabeskrivelser, får genereret automatisk sitemap osv.

2. Sikkerhed på din hjemmeside

Sikkerhed er også meget vigtigt på din hjemmeside. Har du ikke et stærkt sikkerhedsplugin, så har hackere meget nemt ved at infiltrere din hjemmeside. Det er der ingen der ønsker. Det anbefales derfor, at du henter det plugin der hedder Wordfence Security. Dette plugin kan scanne din hjemmeside for uregelmæssig kode, som ikke matcher WordPress’ normale kode. Derfor er det oftest hackeres kode. Derudover kommer dette plugin med anbefaler til, hvordan du selv kan forhindre hackerangreb før de opstår. Det skal også nævnes her, at sikkerhed også omhandler serversikkerhed ift. oppetid. Hvis du selv hoster dine servere, er det vigtigt med backup løsninger, hvis strømmen pludselig går. På den måde er du sikret ikke at miste nogen værdifuld data.

3. Kontaktformularer

Det er også vigtigt, at dine besøgende kan kontakte dig gennem din hjemmeside. Og eftersom vi er i 2022, er det ikke nok bare at have en mail stående mere. Du kan her bruge det plugin der hedder Contact Form 7, som lader dig oprette og designe din egen kontaktformular. På den måde kan den besøgende blot udfylde navn, telefon, besked (eller hvilke felter du har oprettet) og så ryger beskeden direkte ind i din mailboks.

Hvis det med at lave en hjemmeside er uden for dit kompetenceområde, så kan du læse mere om, hvordan du kan komme i gang med at få hjælp. Der findes rigtig mange bureauer, som står klar til at hjælpe dig med din nye hjemmeside.