Fede gadgets du ikke vidste, du manglede

Der findes utrolig mange fede, mærkelige, sjove gadgets derude – og mange af dem er nogle, man ikke umiddelbart troede, man manglede. Men når du læser om et par af dem her, kan det være, du kommer på andre tanker. Vi har nemlig samlet et par af dem, som kan virke overflødige, men som du, så snart de er blevet fast inventar i dit hjem, får svært ved at leve uden. Så læs med her – du vil ikke fortryde.

Lille espressomaskine
Der findes flere eksempler på en lille, transportérbar espressomaskine, der giver dig mulighed for at lave espresso på farten, lige når det passer dig. Med en mini-espressomaskine ved din side er du altid garanteret friskbrygget kaffe, og du kan have den med alle steder – sæt dig langt ud i skoven i ro og mag og bryg dig en kop lækker kaffe. Friskbrygget kaffe er ikke længere kun forbeholdt hjemme – du kommer til at elske denne gadget.

Oppusteligt lærred til haven

Der kommer også flere eksempler på muligheden for at lave hjemmebiograf – både med indendørsprojektorer, men nu kan du også finde oppustelige lærreder til haven, der på nul kommer fem bliver pustet op, så der kan sættes en film på under åben himmel. Invitér familien eller en flok gode venner på grillmad og pust lærredet op sidst på aftenen – så kan I sidde i den friske, lune sommerluft og se en god film i godt selskab.

Massagestolen fra himlen

Skal du virkelig forkæle dig selv og give dig selv en privat luksusting til hjemmet, skal du købe dig en god, fed massagestol – du kommer med garanti ikke til at fortryde! Der findes et utal af gode massagestole på markedet, og de fleste af dem er fremragende redskaber til at få dig til at slappe af. Det kan virke unødvendigt, men har du først anskaffet dig en sådan stol, for du svært ved at skaffe dig af med den igen: Den er nemlig perfekt til afstresning, lige når det passer dig. Mange af stolene er blevet lavet med nyeste teknologi, som gør det muligt at give dig den bedste massageoplevelse baseret på din kropsbygning og efter, hvad du har brug for, den skal massere – og hvordan den skal gøre det. Så skal du virkelig købe noget godt til dig selv, skal du ud og have fat i en god massagestol! Det er money well spend.